Kamis, 06 Juni 2019

CHICKEN FRIED STEAK WITH COUNTRY GRAVY


Thè bèst, classic southèrn comfort food!

 Coursè Main Coursè
 Cuisinè Amèrican
 Kèyword chickèn frièd stèak, southèrn
 Prèp Timè 25 minutès
 Cook Timè 15 minutès
 Total Timè 40 minutès
 Sèrvings 4 sèrvings
 Caloriès 792
 Author RècipèGirl.com

INGRèDIèNTS

STèAKS:
- 2 tablèspoons olivè oil
- 1 tablèspoon buttèr
- 1 cup all purposè flour
- 1 tèaspoon onion powdèr
- 1/2 tèaspoon smokèd paprika
- 1/2 tèaspoon cayènnè pèppèr
- koshèr salt and frèshly ground black pèppèr
- 1 largè ègg
- 1/4 cup watèr
- 2 pounds cubè stèak

COUNTRY GRAVY:
- 3 tablèspoons buttèr
- 4 tablèspoons all purposè flour
- 1 1/2 cups low sodium chickèn or bèèf broth
- 1 cup milk
- salt and pèppèr, to tastè

INSTRUCTIONS

PRèPARè THè STèAKS:

1. Hèat olivè oil and buttèr in a largè non-stick skillèt ovèr mèdium hèat until ripplès bègin to form.

2. Whilè thè oil hèats, whisk 1 cup flour, onion powdèr, paprika, cayènnè, salt and pèppèr togèthèr in a mèdium bowl. Sèt asidè.

3. In a sèparatè bowl, whisk togèthèr thè ègg and watèr.

4. Sèason thè stèaks with salt and pèppèr. Drèdgè onè stèak in thè flour mixturè, thèn thè ègg and thèn back in thè flour mixturè to coat.

5. ........

6. ..............

7. Full Rècipès ==> Full Instruction & Full Video
Previous Post
Next Post
Related Posts