Slow Cookèr Chèèsy Chickèn & Potatoès is an èasy wèèknight dinnèr that'll havè èvèryonè asking for sèconds!
Coursè Main Coursè, Slow Cookèr
Prèp Timè 5 minutès
Cook Timè 4 hours
Total Timè 4 hours 5 minutès
Sèrvings 3
Author Adaptèd from Kraft
Ingrèdiènts
- 6 skinlèss bonè-in chickèn thighs
- 1 grèèn bèll pèppèr
- 3 largè rèd potatoès
- 1 1/2 tèaspoons paprika
- Onè 10.75-ouncè can crèam of chickèn soup
- 2 tablèspoons all-purposè flour
- 1 1/2 cup shrèddèd chèddar chèèsè
- 1 1/2 tèaspoons Worcèstèrshirè saucè
- Salt and pèppèr
- Choppèd frèsh parslèy for garnish
Instructions
1. Coat thè insidè of your slow cookèr with non-stick cooking spray.
2. Rèmovè thè ènds and sèèds from thè bèll pèppèr and dicè. Wash thè potatoès, cut thèm in half, and thèn cut thèm into thin slicès. (or usè a mandolin to slicè thèm.) Placè thè pèppèrs and thèn potatoès into thè bottom of thè slow cookèr.
3. Sprinklè paprika ovèr thè chickèn thighs, and rub to sprèad thè sèasoning èvènly.
4. Layèr 3 chickèn thighs on top of thè potatoès. Sprèad half thè soup ovèr thè thighs, and thèn rèpèat thè chickèn and soup layèring.
5. ......
6. .............
7. Full Rècipès ==> Get Full Instrcution